Pages

10 juin 2006

Sott'a l'olmu

Sott'a l'olmu Originally uploaded by PP1.
Mettimuci appena a ù frescù!

5 commentaires:

  1. Anonyme10:44

    Sapete, cari paisani, un l'ha so se lu c'hè un locu in duve si puteria a riesce a fa parla i rutalacci.
    Se lu n'hè per dì: " oghjè face u callu " o " sta sera hè rinfriscatu ", tutte banalità.
    Ma se lu hè per raggiunà di affari serii, un'hè truvate tanti.
    E scuse so: " un ci capiscu nunda... Hè megliu d'un dì nunda... So cose dilicate etc...."
    In fatti, in stu paese, l'abitùdine è pigliata di chjodesila.
    O allora, in caffè, dopu avessi sciaccatu qualchi bichjerini, e lingue si scioglienu; ma tandu si dice: " Era nant'a a vinu, un fate micca attenzione." In caffè, e ghjente so sempre listesse e l'idee so di quasi tutti so inturbidìte da u pastizzu o u whisky.
    Mira, o zitelli, esiste stu blog, duve putete sponè i vostri parè, senza fà sapè quale voi site ( se voi vulete). Ghjovatevine, hè fattu per què. Ci vole a mòvesi appena. Servitevi di i vostri diti se a vostra lingua è affunata.
    Salute a tutti e AMICIZIA.

    RépondreSupprimer
  2. Anonyme09:23

    Un vi spicciate micca troppu; puverete esprimevi tutti. Ancu i muti sel li vulenu; bastà un pucu di pazienza.
    Pigliate un'appuntamentu in tutti casi.
    A PRESTU !

    RépondreSupprimer
  3. Anonyme19:54

    Chjoccu, chjoccu, chjoccu, venite, venite.
    Un'àbbiate paura, nimu un vi manghjerà.

    RépondreSupprimer
  4. Anonyme23:29

    Ma qui, pigliate e ghjente per piuli.

    RépondreSupprimer
  5. Anonyme16:10

    Ma no, per pullastroni.

    RépondreSupprimer

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.